Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@00:27:16 GMT

دوره «آموزش UI/UX با نرم افزار Adobe Xd» برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۶۶۰۹

دوره «آموزش UI/UX با نرم افزار Adobe Xd» برگزار می شود

انجمن علمی دانشکده‌ی مهندسی راه‌آهن دانشگاه علم و صنعت، دوره «آموزش طراحی UI / UX با استفاده از نرم‌افزار Adobe Xd» را برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، ابزارهای زیادی برای طراحی سایت وجود دارد و این ابزارها و نرم‌افزارها هر روز در حال پیشرفت هستند. بدون شک پس از علم و دانش در طراحی UI/UX استفاده از ابزار مناسب لازمه کار طراحان سایت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 AdobeXD  مخفف Adobe Experience Design CC است. این برنامه جدیدترین برنامه برای طراحی UI/UX است که توسط شرکت Adobe طراحی شده است، که با نام ­های Project Comet و Adobe XD نیز در میان کاربران شناخته می شود. AdobeXD، نرم افزار طراحی UI/UX است. در واقع این برنامه را می‌توان، اولین نرم‌افزار شرکت Adobe در زمینه توسعه و طراحی اپلیکیشن­ ها و وب‌سایت‌ها دانست. هچنین نرم­ افزار AdobeXD جایگزینی مناسب برای فتوشاپ در زمینه طراحی نسخه پروتوتایپ و موکاپ است.

این برنامه برای اولین بار برای سیستم‌عامل‌های Macintosh عرضه شد، ولی چندی بعد به‌صورت نسخه بتا برای ویندوز هم ارائه شد. باگذشت زمان، Adobe XD  هر روز بیشتر از قبل رشد کرده و به یک ابزار قدرتمند برای طراحان تبدیل شده است.

این برنامه با تدریس مهندس امین سهرابی از یکشنبه دوم شهریور ماه به مدت ۴ هفته، روزهای فرد (یکشنبه، سه شنبه، پنجشنبه) ساعت ۱۷، به صورت مجازی و در بستر اینترنت برگزار می شود.

علاقمندان می توانند  برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس  railway_society@ و جهت ثبت نام به لینک  https://evnd.co/EaBY۰ مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش UI UX با نرم افزار Adobe Xd نرم افزار طراحی UI

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۶۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره ششمین جشنواره فرهیختگان جوان  در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از کودکستان تا دکتری در امر تعلیم و تربیت نقش جدی دارد و به عنوان یک کنشگر متفکر عالم می‌خواهد در این صحنه حاضر است.

توجه به دانش‌آموز امری اساسی است

وی افزود: توجه به دانش‌آموز برای کشوری که می‌خواهد پژوهشگران نخبه داشته باشد، امری ضروری و اساسی است. در همه اسناد کشورهای مختلف می‌بینیم که پژوهش برای اینکه در وجود دانش‌آموزان نهادینه شود، بایستی از مدرسه شروع شود.

آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است

دکتر طهرانچی با بیان اینکه آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است، ادامه داد: لذا این امر باید به آموزش عمیق، کاربردی و فایده‌محور تبدیل شود. اگر همچنین رخدادهایی نباشند، بلاشک شرایط عرصه بروز و ظهور یادگیری عمیق فراهم نمی‌شود.

جشنواره فرهیختگان جوان؛ بزرگترین رویداد کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: جشنواره فرهیختگان جوان به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حال حاضر در مجموعه مدارس بعد از فرهیختگان برای سطح ربوکاپ این مجموعه را صرفا برای دانش‌آموزان برگزار کردیم و این دانش‌آموزان در این جشنواره در نقش معلمان حاضر می‌شوند.

وی گفت: باید در خصوص اجرای جشنواره‌های این‌چنینی حرکت جدی‌ای داشته باشیم و در کشور برای آن اهمیت ویژه‌ای قائل شوند.

دانشجو خوب از پرورش دانش‌آموزان حاصل می‌شود

دکتر طهرانچی با بیان اینکه تقریبا ۷۵۰ تیم شرکت‌ کردند، اظهار کرد: نسبت به سال‌های قبل پیشرفت خوبی کردیم، زیرا بیماری همه گیر کرونا افت شدیدی در برگزاری مسابقات ایجاد کرد. حضور دانشگاه‌های کشور به‌صورت جدی در این عرصه‌ها و رخدادهای این چنینی مهم تلقی می‌شود، چراکه دانشجوی خوب از پرورش دانش‌آموزان خوب و مستعد حاصل می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از سراسر ایران ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت‌کننده در این رخداد دانش‌آموزی حضور دارند، تصریح کرد: شور و نشاط حاصل از دانش‌آموزان بسیار لذت‌بخش است و از همه دانش‌آموزان خوب سرزمین دعوت می‌کنیم تا سال آینده با رخداد بزرگ‌تری میزبانی کنیم.

دکتر طهرانچی با اشاره به برنامه دانشگاه آزاد برای تقویت مهارت‌محوری، ادامه داد: بالاتر از مهارت‌محوری افزایش قدرت توانایی دانش‌آموزان همزمان با دانایی آن‌هاست.

دانش‌آموزان نسبت به دانایی غفلت بزرگی دارند

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان نسبت به دانایی غفلت‌های بزرگی دارند، ابراز کرد: مهارت تنها کافی نیست و بایستی دانایی و توانایی دانش‌آموزان، روحیه دانستن و پرسش برای توانستن و دانستن را تقویت کنیم؛ لذا دانشگاه آزاد یک برنامه مدون و مشخص با محور مدیریت عالمانه مدارس دارد.

طهرانچی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی در حال شکل‌گیری است و عهده‌دار مدارس سمای دانشگاه شده‌اند که ۸۵۰ مدرسه است. درصدد هستیم مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را نشان دهیم.

به گزارش آنا، ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان در راستای ایجاد شور و نشاط علمی در میان دانش‌آموزان و استعدادیابی و ظهور خلاقیت دانش آموزان با هدف گسترش فرهنگ و تحقیق و پژوهش و رشد مهارت‌های علمی، فناورانه و مهارتی دانش‌آموزان ایران اسلامی امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد و تا ۲۱ اردیبهشت ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برقراری ارتباط معلم و شاگردی به سبک هوشمند
  • اعلام زمان آموزش کمک داوران ویدئویی در ایران
  • افزایش درآمد طراحی سایت با نمایندگی هاست وردپرس ایران
  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • آغاز بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر